Verzenden & retourneren

Verzenden:
Wij verzenden met PostNL/ MY Parcel of DHL. Vanaf 1-1-2020 berekenen wij nog maar slechts € 3,50 verzendkosten binnen Nederland en bij een bestelling vanaf €100 berekenen wij geen verzendkosten meer!Let op, retour-zendingen zijn voor eigen rekening !

Voor Belgie en Duitsland geld een tarief van € 8.-
Let op, retour-zendingen zijn voor eigen rekening !

Retourneren doe je zo:

  • Binnen het termijn van 14 dagen.
  • U bericht onze klantenservice vooraf van de retournering via [email protected] of een ticket via de website.
  • Voeg het retour-formulier  toe bij de terug te zenden artikelen.
  • Download hier het retour-formulier.
  • Teruggezonden artikelen dienen voldoende gefrankeerd te zijn. Ongefrankeerde pakketten kunnen wij helaas niet accepteren. Deze worden geweigerd of de kosten worden bij de klant in rekening gebracht.
 Retourzending van artikelen is voor uw rekening en risico. Het is verstandig bij retourzendingen een bewijs van verzending te vragen.
  • Artikelen dienen ongebruikt en onbeschadigd retour gezonden te worden.

Indien de artikelen ongebruikt zijn, en tijdig en correct zijn geretourneerd, betaalt Portugese Wol u de betaalde prijs, zo spoedig mogelijk, doch uiterlijk binnen 30 dagen na retour ontvangst van de artikelen, terug. Indien u een artikel wil ruilen kunt u het beste het artikel opnieuw bestellen en het artikel wat niet past / voldoet retour te zenden met het retourformulier.

Wanneer de door Portugese Wol afgeleverde artikelen niet binnen de zichttermijn van artikel 14, zijn teruggezonden, gelden de zaken als door u zonder enig bezwaar geaccepteerd.