Wollen sloffen / pantoffels van lamsvacht "Pinho"

€37,95
Beschikbaarheid: Op voorraad (6)

Heerlijk warme sloffen / pantoffels van schapenvacht met een dikke, soepele kunsstof zool. De schapenvacht zorgt voor een goede temperatuur regeling van je voeten. Schapenvacht ademt en heeft een bijzonder goede warmte- en vochtregulatie. Doordat onze schapenvacht pantoffels een kunsstof zool hebben, is het ook mogelijk ze buitenshuis te dragen. De kunsstof zool heeft een isolerende werking die zelfs de kou van koude tegelvloeren niet doorlaat.

Deze pantoffel is geverfd op natuurlijke wijze en ook de bovenrand is meegeverfd.Het wol is langer dan van de Monchique pantoffel. Omdat niet al het wol hetzelfde is krijg je door te verven een soort van "Highlights" in de rand wat weer een unieke uitstraling geeft. De binnenkant is gewoon van witte wol en ongeverfd.

De instap van deze pantoffel is ruimer dan die van Monchique en daarom is de eigen schoenmaat hier ook goed anders word hij te wijd!Heeft u bv. maat 39,5 neem dan wel maat 40!!

| Con P.

Superservice en snel geleverd

Wollen pantoffels ''Pinho'' van lamsvacht gekocht. Heerlijk warm en ze passen perfect. In het pakket zat een prachtige handgeschreven brief, persoonlijk aan mij gericht. Ik werd er helemaal blij van. Wat een pracht bedrijf met het hart op de juiste plaats.
Bedankt Denny, tot een volgende aankoop.

5 sterren gebaseerd op 1 beoordelingen