Wollen handgemaakte wanten van lamsvacht "Moledo"

€52,95
Beschikbaarheid: Op voorraad (1)

Heerlijk warme wanten  van lamsvacht. De wanten worden met de hand gemaakt in Portugal. 
Lamsvacht zorgt voor een goede temperatuur regeling. Lamsvacht ademt, en heeft een bijzonder goede warmte- en vochtregulatie. 
Evt. vlekjes verwijdert men met een doekje en lauw water, of door met een stukje heel fijn schuurpapier voorzichtig over de vlek te wrijven.

Let op: ze vallen klein uit!

Deze wanten zijn verkrijgbaar in de maten: 
7 t/m 11 (geen halve maten verkrijgbaar)

in de kleuren: donker bruin, zwart, mokka en naturel . (donker bruin heeft een bruine  wol rand, , mokka heeft  een witte rand. zwart heeft een zwarte wollen rand, naturel (foto 3) heeft een witte rand)

Hoe bepaalt u uw maat?
Leg uw hand vlak neer. Meet altijd uw schrijfhand.

maat 

Lengte hand (meet binnenzijde van middelvinger tot pols, de getallen

zijn de cm vd wanten)

 

Omtrek hand (meet over uw knokkels) )de cm zijn de maten vd wanten, dus gemeten zonder de duim, alleen rondom de knokkels)

7

20 cm

 

22 cm

       

8

22 cm

 

23 cm

       

9

23 cm

 

24 cm

       

10

23 cm

 

25 cm

       

  11       24 cm                                                                    27 cm
    
| Soline W.

Mooie wanten

Ik heb deze wanten gekocht met het oog op een koude winter, maar heb ze nog niet gedragen (vandaar 4 sterren). Ik denk dat ze mijn handen goed warm zullen houden op de fiets en tijdens het lopen. Als ze groot genoeg uitvallen, is het wellicht handig om er een paar dunne handschoenen onder te dragen tijdens hele koude dagen.
In ieder geval ben ik heel blij dat ik Portugesewol heb gevonden, zeker nu torenhoge energierekeningen in het verschiet liggen! Een warm vest en wollen sloffen of sokken houdt het ook binnen aangenaam...

| Marjolein B.

Super mooie wanten

Hele fijne warme wanten voor mijn dochter die iedere dag een half uur moet fietsen.
Heel blij mee!

| Renata B.

Warme wanten

Heerlijke warme wanten. Gaan jaren mee. Dit is inmiddels mijn tweede paar. Ook de sloffen zijn van goede kwaliteit. Heel de familie loopt erop. Laat de winter maar komen. Kleinschalig bedrijf met zeer vriendelijke mensen.

| Jan

De wanten op tijd ontvangen. Keurig in een brievenbusdoosje. De wanten zijn van uitstekende kwaliteit en gaan jaren mee, de prijs klopt dan ook. geen rommel en elk jaar nieuw kopen voor 15 tot 20 euro. Jammer genoeg is maat 9 de grootste

4.5 sterren op basis van 4 beoordelingen